8 år

Så mycket fyller vår yngsta avkomma idag. Åtta år!
Om 10 år är han alltså myndig. Helt galet. Särskilt när man tycker åren rusar iväg. Sedan har vi alltså 4 "vuxna" barn.  Och redan om dryga tre år blir vår äldsta myndig.Angående Roadtripen har vi inte hunnit fundera så mycket mer, vi har ju ändå  preliminärbokat alla nätter. Så det är en bra start. Hyrbil borde vi boka färdigt så är det en sak mindre att fundera på.

En Stockholms-kryssning däremot fick vi bokat. Vi åker (nästan) hela familjen om ett par veckor. Ska bli riktigt roligt, att åka för nöjes skull. Äldsta sonen blir hellre hemma och går till skolan som vanligt. Och det här var ett presentkort som bara var i kraft söndag-onsdag avgångar.

Påsken kom och gick, tror vi hann uppleva alla årstider under de dagarna också. Hubby, som skulle vara ledig, hamnade nog in och jobba ändå. Tydligen kris på landets alla jourer, fick man känslan av. Men på lördagen var vi i alla fall båda lediga :) Och var till och med på bio, provade på Finnkinos nyrenoverade Maxim! Det var rätt häftigt med fåtöljer, bord och servering. Vi åt lite tapas och drack Cava.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar