Det närmar sig!

Helt ofattbart, nu är det bara dryga 2 veckor kvar till Roadtripen. Och fortfarande har vi inte hunnit planera in annat än en nöjespark vid Gardasjön.
Eller det låter lite missvisande kanske, redan i ett tidigt skede gjorde vi upp preliminära rutten och bokade övernattningarna. Då tänkte vi att vi ännu hinner ändra och fundera. Men vet ni, så ska man aldrig tänka. För nu har avbokningstiden för en del av hotellen redan gått ut och delar hit och dit redan debiterats. Så det känns lite som att hoppa från ett flyg utan att ha hunnit bekanta sig med fallskärmen. Det är bara att hoppas att allt går som vi tänkt. 

De här kartorna gjorde vi för länge sedan i google maps, och nu har vi (jag) glömt hur man gjorde. Del 2 försvann nämligen, och det gick bara att ha ett visst antal punkter på listan, därav 2 skilda kartor. Som tur hade jag tagit foto på datorskärmen, därav kvaliteten. 
Så..vi har en roadtrip, inte 2 olika. 

Och om det går som vi tänkt, så är det också helt ofattbart. Med tanke på att vi dragit allt lite på magkänsla och hotell-/övernattningrna bokat utan desto större funderingar. Går det liksom så här, bara?


Munchen - Paris

Paris - Munchen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar