10 års honeymoon!

I kväll lyfter vi mot högre höjder för att ta oss lägre ner på Europa-kartan Bara jag och hubby. För att fira att vi tidigare i månaden varit gifta 10 år (och tillsammans i 17). Inte kanske det är så mycket att fira, just det, men ändå. Lite kan man väl få "heja oss" liksom.
Det är inte så ofta det blir tumistid så där ordentligt. Visst var vi på middag på riktiga årsdagen 0808 och i januari var vi på en hotellnatt i vår egen stad. Det har också blivit lite av en tradition, att i januarimörknet, efter julstress och dylikt, unna oss en natt på ett fint hotell och äta gott någonstans. Eller 2 år i rad har vi gjort det, så nästan tradition. Fast nästa år blir det knappast i januari (för då är vi på familjeresa i början av månaden ) men kanske februari? År 2017 var vi och åt på Bronda, och sov på Lilla Roberts. I år var vi och på fine dining på Olo och sov på Haven. Så nåt annat får vi hitta på till nästa gång.

Då vi gifte oss för 10 år sedan var vi till Cypern med barnen och mommo på Honeymoon. Det var första resan som familj och det bästa just då. Vi hade det varmt och skönt.

Nu skall det bli skoj att vara några dagar bara med maken. Vi har inte hunnit planera en endaste liten grej, men kanske i flyget. En reseguide beställde jag från adlibris, så vi inte ska vara helt borttappade. Landet är bekant, men inte staden.

Tack till min mamma, som tagit ut lite lediga dagar för att kunna bo hos oss och hålla koll på ungarna. <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar